Известие

Collapse
No announcement yet.

Хора много ме е яд....

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Хора много ме е яд....

Хора днес заради един приятел влязох в един път в който е забранено...е паднах в една дупка като канал от невнимание...колата висеше на броня...избутахме я няколко човека и на пръв поглед нищо й няма,но ми се струва ,че като я оставя на свободна да работи и леко трака,но не съм сигурен дали не си внушавам...
    Вие попадали ли сте в такива дупки?
    Alfa Romeo 145 1.3 Boxer

да

Да, всички сме попадали в какви ли не дупки. Има ли теч на масло отдолу?

Comment

Не няма...
      Alfa Romeo 145 1.3 Boxer

Comment

Еми щом няма теч значи неси спукал картера.За тракането може да си внушаваш щото несе сещам какво може да засегнеш и да ти трака на свободна....
        Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
        Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
        Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
        Mercedes Benz A170 CDI FL '01
        Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

Първоначално публикувано от acko88
          Еми щом няма теч значи неси спукал картера.За тракането може да си внушаваш щото несе сещам какво може да засегнеш и да ти трака на свободна....
          Мерси много...супер сте!
          А да питам странични мигачи колко струват че единия замина и още нещо...леко имам вдлъбнато при калника...как да го изправя?
          Alfa Romeo 145 1.3 Boxer

Comment

Виж някъде да не ти опират тръбите от генерацията по купето. Много е вероятно да си ги поразместил като си паднал в дупката.
            Alfa Romeo 146 2.0 TI - Бившата любовница
            Alfa Romeo 145 & 146
            Hyndai Coupe

Comment

мигач

мигачите отстрани в калника са по 20 лв., има и втора употреба, поразрови се във форума.

Comment

Колектори колега.Представляват две тръби минават пред и зад картера и са малко по-ниско от него.Моята е 1.6 боксер,влезнах в една дупка и изкъртих единия колектор.Като е запалена издава точно такова тракане..като караш и чатка.Ако е колектора трябва да закараш колата на канал и да го видиш.Може да е смачкан,а може и да е само откачен.
                Brera 2.4 JTD 20v, 147 1.6 16v Ex, GT 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 8v JTD Ex, 145 1.6 Boxer Ex
                За ортодоксалните “Алфисти” друг мотор освен боксера не съществува!!!

Comment

Не трака! Много съм щастлив! А каде изправят вдлъбнатини...мойта е много малка...
                  Alfa Romeo 145 1.3 Boxer

Comment

Ами, очевидно не в аптеката....не се заяждам, ама нали се сещаш, че ако те питам и аз същия въпрос първо трябва да знаеш в кой край на България е колата. Та идеята ми е: дай малко повече инфо....от къде си, къде е смачкано, колко, някаква снимчица и така...отговор ще има 100%.
                    СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
                    сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака

Comment

И аз откачах един път "двуцевките" отдолу и ходих в Крафт Дръжба - http://www.kraft.abto.bg/
                      Оставих я сутринта към 9, на обяд беше готова. Изправяне на тръбите, смяна на упътнения... и от тракаща вършачка, стана мъркащо боксерче
                      145, 1.6 boxer
                      156, 2.4 JTD - ex
                      Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

Working...
                      X